Hava Durumu
İstanbul


Ekim 2019
PztSalÇarPerCumCmtPaz
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Duyurular

Ziyaret Bilgileri
Online Ziyaretçi 7Bugün Toplam13Toplam Ziyaretçi10846
Doviz Kurları

$ Dolar Kuru 5,78 TL
€ Euro Kuru 6,43 TL

 1)hacamat yatiracam ama korkuyorum çok aciyormu?

cevap: hayir hacamat disardan bakildiginda sanki çok korkulacak birseymis gibi gelsede aksine acisi olmayan bir tedavi yöntemidir bunu yakinlarinizdan yaptiran varsa sorabilirsiniz veya yaptirip kendinizde görebilirsiniz.

2)hacamatin yan etkileri nelerdir?
cevap: hacamatin hiç bir yan etkisi olmayip aksine sifasi çok fazladir

3)hacamat yaptiracam yaptirmadan önce ne yapmam gerekli?
cevap:hacamat yaptirmadan önce fazla yemek yememis olmaniz gereklidir ne çok ac nede çok fazla tok olmaniz gereklidir örneyin saat öglen 1 de hacamat yaptiracaksaniz 11 de kahvaltinizi bitirmis olmalisiniz

4) hacamat kiraz yemeden önce yapilmasi gereklidir deniyor bunun hikmeti nedir aciklarmisiniz.
cevap:kiraz yemeden önce denmesinin nedeni kiraz kani sulandirdigi için kan akiskanligi fazla olma ihtimalinden dolayidir yoksa baska bir nedeni yoktur.

5)benim psikolojik rahatsizligim var hacamat bana iyi gelirmi
cevap: malesef günümüz sartlari nedeniyle insanlar ruhsal bir çöküntü içersine giriyorlar allah.c.c hepimizin yardimcisi olsun insallah evet bu hastaligi hiç bir ilaç kullanmadan 3 veya 4 seansta % 80 % 90 oranlarda bu hastaligi allahin izni ile bu hacamat tedavisiyle iyilestiriyoruz.

6) bende asiri derecede yillardan beri bir bas agrisi bulunmakta hacamat tedavisiyle geçermi?
cevap: bu zamana kadar bize bu sikayetle gelen hastalarin hepsinde
% 100 iyilesme saglanmistir bazisinda 1 senasta % 100 yüzlük sonuç elde edilmistir bazisindada 2.seansta % 100 de yüzlük basari elde edilmistir.

7)bende panik atak var hacamat iyi gelirmi?
cevap: evet panik atak hastalarimizda ilk seansta % 50 basari saglamaktayiz iyilesme sürecini takip ederek 2 veya 3 seansta % 100 basari elde etmekteyiz.

8) hacamat bagisiklik sistemini güçlendirirmi ben sürekli grip oluyorum
cevap:hacamat muazzam derecede bagisiklik sistemini güçlendirmekte öyleki hacamati vucudun ilgili noktalarina yapilinca vucud birden bire bir harekete geçip muazzam bir derecede çökmüs olan bagisiklik sistemini tekrardan harakete geçirmektedir bunu akapunkturlada yapmaktadirlar ama bu hacamatin ilk önce sünnet derecesi vardir daha sonrada akapunkturdan daha fazla etkisi olmaktadir çünkü akapunktur sadece o noktalari uyarmaktadir ama hacamat hem vucuddaki sinir sistemlerini uyarmaktadir hemde vucudumuzda bulunan pihti yani islevini yitirmis olan kani disari atmaktadir o nedenledirki hacamat akapunktur tedavisinden 70 kat daha etkili bir yöntemdir.

9)hacamat vesvese takinti ve büyü gibi rahatsizliklara faydasi olurmu?
cevap: evet bu saymis oldugunuz rahatsizliklara hacamatin büyük etkisi vardir özellikle kalp ve bas kisimlarindan yapilan hacamat bu rahatsizliklara muazzam derecede etki etmektedir bazi alimler bastan yapilan hacamatin 50 yillik köklesmis olan sihir büyü gibi seyleri def edildigi söylenmektedir.

10)kas agrilarim var özellikle omuzlarimda yanma oluyor hacamat iyi gelirmi?
cevap: kas agrilarinin hepsini % de 100 lük bir oranla ilk seansta hacamat tedavisiyle iyilesmektedir bunun etkisini daha yapilir yapilmaz hissedebilirsiniz

11) sirt bölgemde asiri derecede sivilceler bulunuyor hacamatla düzelirmi?
cevap: sirt bölümdeki sivilcelerin hacamat tedavisinden sonra iyilesme orani hemen hemen ilk seansta % de 100 dür bu bazilarinda 1 kaç seans sonrada görüle bilir hacamat yapildiktan 1 2 hafta sonra muazzam derecede sirtinizdaki sivilcelerin iyilestigini göreceksiniz

12) eklem agrilari ve romatizmalarda hacamatin etkileri nasildir?
cevap: eklem agrilari ve romatizmal hastaliklarda hacamatin etkileri sasirilacak kadar etkilidir ama sunuda söylemek gereklidirki yasi ilerlemis kisilerde romatizmal hacamat tedavisinde çok yüksek sonuçlar alinmamaktadir ama genç kesimlerde bu tedavi çok iyi sonuçlar vermektedir

13) sünizit ve migren hastalarinda hacamat nasil bir sonuç vermektedir?
cevap: evet günümüz tip’i malesef bu hastaliklara sadece bir kaç ilaç verip geçistirmektedir ve bu islem sadece hastayi oyalamaktan baska birsey degildir evet hacamatla sinüzit ve migren hastaliklari olsun çok iyi sonuçlar alinmaktadir bu bazilarinda % 50 ve % 100 gibi kisiye göre degismektedir ve hastaligin derecesine göre degismektedir sinüzit ve migrende ilk seansta etkilere görülmektedir ama 2 ve daha sonraki seanslarda çok daha iyi sonuçlar alinmaktadir

14) normal kan vermekle hacamatin arasindaki fark nedir?
cevap: evet insanlarin en çok sormus olduklari soru budur normal kan vermek atar damar ve toplar damarlardan gerçeklesmektedir bu islem sadece oradan akan kan akisini temizlemektedir ama hacamatla yapilan islem çok farklidir hacamat kilcal damarlardan yapilmaktadir damarlarimiz söyle düsünürsek atar damar bir otoban gibi toplar damarda cadde gibidir ama kilcal damarlar çok dar sokaklar gibidir yani burada kan çok fazla hareket etmemektedir bu netice itibari ile oradaki kanlar islemini yitirmekte ve kilcal damarlardaki kan hücreleri ölmektedir ingiliz kraliyet ailesi hastanesinin yapmis oldugu bir açiklamaya göre hastaliklarin % 80 lik bir kismi kilcal damarlardaki kan hücrelerinin islevlerini yitirmis olmalarindandir denilmektedir bu netice itibari ile kizilaya verilen kan ile hacamat arasinda çok büyük farklilik vardir